Afbeelding

Column: krijgt Borne dit jaar de Kern Creativity Award toegekend?

Algemeen

Yes, we zijn genomineerd voor de Kern Creativity Award! Iets meer dan 2 maand geleden stuurde Ruben (onze vrolijke dorpsmanager van Borne) een e-mail door: we konden creatieve initiatieven insturen bij Kern.

BORNE - Kern is het landelijke centrum waar vastgoedprofessionals, overheden en kennisinstellingen elkaar ontmoeten en waar dus onder andere beleggers huurders, gemeentes, ontwikkelaars, financiers en consultants samenkomen. Naast de jaarlijkse marketing awards, hebben ze sinds corona ook een nieuwe award: De Kern Creativity Award. Speciaal bedoeld voor creatieve en inspirerende voorbeelden waarmee een kern bij bezoekers, bewoners, consumenten en ondernemers blijvend onder de aandacht is gebracht. 

Nou, Slag om Borne, leek ons daar het perfecte voorbeeld van dus heb ik een paar uurtjes lopen zwoegen op het aanmeldingsformulier. Hoe vat je nou in een aantal woorden zo’n knettergekke avond met al z’n aspecten (van goede doelen tot fanatisme, van creativiteit tot pure chaos) samen? Precies om 5 voor 12 ’s nachts (net voor de deadline) leverde ik het formulier in. Inclusief alle foto’s, video’s en persberichten. En yes, we zijn genomineerd! Een opsteker voor de organisatie, maar ook zeker voor Borne. We nemen het namelijk op tegen initiatieven uit Rotterdam, Deventer, Woerden en Assen: geen kleine jongens dus! Op 15 september, net voor Slag om Borne 2022 op 17 september, horen we of we hebben gewonnen of niet. Spannend! Duim je mee? Aanmelden voor de Slag om Borne kan nog tot en met 1 juli via www.slagomborne.nl!

Corine Hofstra
Visit Borne

In Borne valt ook in de komende zomermaanden nog van alles te beleven voor jong en oud! Kijk voor een overzicht op de website: www.visitborne.nl 

!
Afbeelding
Twents Wijnfeest bij Wijngaard Kötter 2 uur geleden
Afbeelding
Met meer zelfvertrouwen gaan fietsen 2 uur geleden
Afbeelding
NK Maaien met de zeis in Dalfsen 3 uur geleden
Afbeelding
Inloopspreekuur OV-reisadvies 4 uur geleden
Afbeelding
Stadsbeiaardiers blijven erg actief 5 uur geleden
Afbeelding
Het verleden van Hengelo: De Kettingbrug 20 uur geleden
Afbeelding
‘Je bent een clubje met zijn allen’ 22 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking Borne Beweegt en KidsVooruit gisteren