Oranje leeuwin Chatilla van Grinsven
Oranje leeuwin Chatilla van Grinsven

Basketbalclinics voor de Bornse jeugd op 12 oktober

Algemeen

BORNE - De grote liefde voor basketbal, het belang van een goede leefstijl en met een professionele basketbalster in zijn netwerk ontstond bij Ronald het idee om een basketbalclinic bij De Zwanenhof te organiseren. 

Het doel is de Bornse jeugd bekend te maken met basketbal. Chatilla van Grinsven is een internationaal professionele basketbalspeler en is gedurende haar carrière een prominent lid van het Nederlands Basketbal Team geweest. Naast haar studie aan de Acteer Academie Nederland geeft Chatilla ook lezingen voor bedrijven en spendeert ze veel tijd op het basketbalveld als privé coach. Chatilla zal alle clinics gaan verzorgen. Basketbalvereniging De Kikkers faciliteert en neemt een deel van de organisatie van de clinics voor haar rekening. De eerste clinic wordt al gegeven op woensdag 12 oktober in hal 2 van sporthal Het Wooldrik, aanvang om 15.00 uur en duurt ca. 1,5 uur en is voor alle leeftijden. De volgende clinics staan ook al gepland; woensdag 19 oktober, 16 november en 7 december ook om 15.00 uur. Deelname is helemaal gratis!

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: clinic@dekikkers.nl. In de mail zet je de volgende gegevens: je naam, je leeftijd en of je al eerder gebasketbald hebt. Mochten er vragen zijn, mag je die ook naar dit e-mailadres sturen.

!
Afbeelding
Lions zamelen weer waardepunten in voor de Voedselbank 1 dec, 11:29
Afbeelding
Jongerenkoor ConBrio presenteert Kerstconcert 30 nov, 14:26
Afbeelding
Aangepaste trap voor 3-jarige Lotte 30 nov, 14:15
Afbeelding
Met je buurt bomen planten 30 nov, 13:24
Afbeelding
Collectanten gezocht voor Hersenstichting 30 nov, 13:22
Afbeelding
Samen Kerken: Leer ons de liefde voor de vrede 30 nov, 13:18
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 30 nov, 11:13
Afbeelding
NIVON-presentatie en volkskerstzang in Hengelo 30 nov, 11:12