Afbeelding

Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV

Cultuur

REGIO - In de vierde aflevering van Special TV Muziekshow is Jan Smit te gast. Hij onderbrak de repetities voor Toppers in Concert om aanwezig te kunnen zijn. ‘Ik kom’ was zijn reactie toen hij hoorde van de plannen voor een Special TV Muziekshow. Dat het tijdens de repetities zou zijn, was geen probleem: ‘afspraak is afspraak’.

Al 20 jaar komt Jan Smit door ‘De Deure’ bij RTV Oost. “Jan voelt zich thuis en het Special TV-team voelt zich vereerd. Mooier kan niet”, aldus de programmamakers. 

De vierde aflevering is te zien op woensdag 27 maart. Naast Jan Smit is ook de beste Cats-coverband te gast. ‘The Cats in the House’ bestaat uit Tukkers en één Volendammer, Jordy Tuyp. Jan speelt wel eens met Jordy en volgens hem is Jordy een heel goede muzikant.

De legendarische Hein ‘Spitfire’ Mighelbrink laat zich akoestisch begeleiden door gitarist Eric Idema en natuurlijk ‘pingelt’ onze eigen Martèn le Grand ook mee.
Door De Deure komen, hoe kan het ook anders in deze Volendams getint muziekprogramma, De Havenzangers.

Andreas Gabalier, RTV Oost, Special TV Muziekshow, winactie

Winactie toegangskaarten Andreas Gabalier

De Special TV Muziekshow blijven volgen is sowieso een aanrader voor liefhebbers van muziek en dan speciaal de muziek van  de de Oostenrijkse schlagersuperster Andreas Gabalier. Special TV Muziekshow geeft namelijk tickets weg voor zijn grote open air-concert in Gronau.

Andreas Gabalier staat bekend om zijn unieke mix van traditionele Oostenrijkse volksmuziek met moderne elementen, waarmee hij een breed publiek aanspreekt. Zijn optredens beloven een onvergetelijke ervaring te worden.

Special TV Muziekshow heeft een uniek bingo-interviewspel en de bingo-getallen vormen een code. Stuur deze code naar specialtv@rtvoost.nl en maak kans op twee tickets voor het concert van Andreas Gabalier. Houd de sociale mediakanalen in de gaten en volg Special TV Muziekshow voor meer informatie.

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Afbeelding
Hebt u een dagje uit gewonnen? 25 apr, 13:20
De grote groep vrijwilligers met rechts Theo Vlaskamp en Maia Verheijen
Zuinig op het kerkhof in Zenderen toekomstbestendige begraafplaats 25 apr, 12:14
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak bij Bos Bedden Nijverdal 24 apr, 13:16
De 'drie gezichten' van het Sociaal Hus: Natalja, Sharon en Tom.
Kansen voor organisaties en inwoners 24 apr, 11:12
De wethouder mocht een deel van de oude muur naar beneden halen.
Sloop het Wooldrik gestart 23 apr, 16:22
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 23 apr, 14:11
Schouwburg Hengelo verandert op 1 mei in een post-apocalyptisch paradijs anno 2200 voor de voorstelling ATMEN. Foto: Anja Beutler
Spectaculaire klimaatcrisis-voorstelling van Nicole Beutler 23 apr, 14:10