Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis Foto: Shotbylot

Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis

Zakelijk

BORNE - Oude Luttikhuis Interieur & Projecten, een gevestigde naam in de Twentse woninginrichting, kondigt met trots aan dat Ivar Homma de helft van de aandelen heeft overgenomen van een van de oorspronkelijke eigenaren en oprichters, Gerard oude Luttikhuis. Een opwindend moment voor het bedrijf, waar Ivar 25 jaar geleden als werknemer begon en nu samen met Bas oude Luttikhuis, zoon van Gerard, de leiding zal nemen om de onderneming naar de volgende fase te leiden. Het bedrijf telt momenteel zo’n 12 medewerkers, waarvan circa acht mensen dagelijks bij de klanten aan het monteren en leggen zijn. 

Deze overname markeert niet alleen een voortzetting van de rijke geschiedenis van Oude Luttikhuis, maar ook een strategische zet om zich te concentreren op innovatie en groei. Met de gecombineerde ervaring van de heren, streeft het bedrijf ernaar om dé regionale specialist te worden in (PVC) vloeren en binnen- en buitenzonwering waarbij het aanbod wordt uitgebreid en aangepast aan de snel veranderende behoeften van klanten, zoals bijvoorbeeld slimme zonwering en domotica toepassingen. 

Ivar (40) benadrukt de toewijding aan klanttevredenheid en het behoud van de kernwaarden van het bedrijf, terwijl er tegelijkertijd nieuwe stappen worden gezet in de wereld van buitenzonwering en de projecten markt. “We zijn vastbesloten om de vertrouwde partner van onze klanten te blijven, en tegelijkertijd willen we voorop lopen in innovatie en kwaliteit”, verklaart Ivar.

Bas (33) voegt toe: “Deze samenwerking brengt niet alleen ervaring en frisse ideeën samen, maar versterkt ook onze positie in de regio. We kijken uit naar de toekomst en zijn vastbesloten om onze klanten de beste producten en diensten te blijven bieden.”

Met een duidelijke visie en een gezamenlijke inzet voor succes, markeert deze overname een nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis Interieur. Het bedrijf kijkt uit naar de voortzetting van zijn missie om kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid voorop te stellen in alles wat ze doen. Klanten zijn en blijven van harte welkom aan de Stationsstraat 8 in Borne.

Om de overname kracht bij te zetten zullen er verschillende promotionele acties plaats gaan vinden de aankomende periode, te beginnen met mooie introductie kortingen voor screens en (insecten)horren. Kom hiervoor langs in de winkel of houdt de socials in de gaten om niets te missen.

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Afbeelding
Hebt u een dagje uit gewonnen? 25 apr, 13:20
De grote groep vrijwilligers met rechts Theo Vlaskamp en Maia Verheijen
Zuinig op het kerkhof in Zenderen toekomstbestendige begraafplaats 25 apr, 12:14
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak bij Bos Bedden Nijverdal 24 apr, 13:16
De 'drie gezichten' van het Sociaal Hus: Natalja, Sharon en Tom.
Kansen voor organisaties en inwoners 24 apr, 11:12
De wethouder mocht een deel van de oude muur naar beneden halen.
Sloop het Wooldrik gestart 23 apr, 16:22
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 23 apr, 14:11
Schouwburg Hengelo verandert op 1 mei in een post-apocalyptisch paradijs anno 2200 voor de voorstelling ATMEN. Foto: Anja Beutler
Spectaculaire klimaatcrisis-voorstelling van Nicole Beutler 23 apr, 14:10