Afbeelding

Ruime overwinning NEO

Sport

Na de ‘zeperd’ van vorige week, tegen het in nood verkerende Grol op overtuigende wijze revanche genomen. De ploeg van Philip Agteres kreeg net als indertijd in Groenlo vijf goals tegen, maar scoorde zelf niet. Eindstand 5-0 derhalve.

NEO had de zaken goed voor elkaar in verdedigend opzicht en eigenlijk hoefde Leco Zeevalkink nauwelijks handelend op te treden voor rust. Nadat een paar mooie aanvallen nog niets hadden opgeleverd kwam NEO halverwege het eerste bedrijf op 1-0. In het verdere verloop van de eerste helft koesterde NEO de voorsprong, controleerde de wedstrijd en liet Grol eigenlijk niet tot uitgespeelde kansen komen.

Al na twee minuten na de pauze maakte NEO de 2-0. Het laatste deel van de wedstrijd speelde zich bijna helemaal af op de helft van Grol en groeide het aantal kansen. NEO wist nog drie keer te scoren.